Julkaistu: 11.11.2021 00.00

LAUTP P10-joukkueen ohjeet bussimatkoille

Ohessa muutamia ohjeita yhteiskyydistä.

  1. Istutaan omilla paikoilla, jokainen turvavöissä.
  2. Koronalisänä joukkueen kassista käsidesi käyttöön ja bussin ovella kaikille käsidesiä mennen tullen.
  3. Isommissa autoissa vältetään turhaa käytävällä kulkemista, esim äkkijarrutus tai joku muu tilanne tulee, niin voimat on kovat että sitä on etuosassa autoa ja vahinko voi olla arvaamaton!
  4. Vessan käyttöä vältettävä, talvella pakkasilla jäätymisvaara ja säiliöt pieniä eli aina kun pysähdytään vessassa käynti ja tietenkin myös käsienpesu.
  5. Kaikki mureneva keksit, sipsit, jäätelöt ym. tämäntapaiset on sellaisia, mitkä ei lähde kuin imuroimalla tai pesemällä, ovat kiellettyjä bussissa.
  6. Ylipäänsä turnausreissulla ollaan pelaamassa, herkut nautitaan vasta paluumatkalla viimeisen pelin ja ruokailun jälkeen. Pelien väliin kannattaa varata terveellistä evästä.
  7. Matkapahoinvoivat etuosaan autoa. Jos podet matkapahoinvointia, niin ilmoita tästä etukäteen jojolle tai valmentajalle.
  8. Autoissa on jätepusseja, johon kerätään ja laitetaan roskat itse ja pidetään muutenkin auto siistinä. Jokainen huolehtii oman paikkansa siisteydestä, koska autot ovat lähdössä seuraavanakin aamuna johonkin päin. Vennolta ei tule siivoojaa reissun jälkeen, vaan me siivoamme itse jälkemme.
  9. Ei nappiksilla bussiin.
  10. Varatkaa peliasun lisäksi lämmintä päälle. Varatkaa pelien jälkeen pyyhe ja vaihtovaatteet mukaan.
  11. Pidetään puhelimet menomatkalla kassissa. Tulomatkalla puhelimen käyttö sallittu tarpeen mukaan kohtuudella.
  12. Pelisäännöt opetellaan pikkuhiljaa ja kerrataan aluksi joka reissulla erikseen niin jokaisella on mukavaa ja pojat oppivat ne ajan myötä.