P17-P15Julkaistu: 07.12.2021 19.03

Pelipassi ja vakuutus kaudelle 2022

Pelipassien, vakuutusten ja taustojen rekisteröinnin uudistaminen 2022

Peli- ja korttelipassit sekä pelipaikasta ostetut vakuutukset ovat voimassa vuoden 2021 loppuun. Vuoden 2022 pelipassin ja vakuutuksen hankkiminen on nyt siis ajankohtaista. Samalla myös joukkueen taustojen (valmentajat, jojot, huoltajat, yms.) rekisteröitymiset tulee uudistaa.

Piiri- ja aluesarjoja pelaavat:

Jokaiselle pelaajalle tulee ostaa uusi pelipassi (ja vakuutus) Pelipaikasta vuoden 2021 loppuun mennessä, joka on sitten voimassa 31.12.2022 asti. Mikäli pelaajalla on oma, kilpailutoiminnan kattava vakuutus, tulee vakuudeksi siitä täyttää ja allekirjoittaa sivun alareunasta löytyvä todistus (word/pdf). Todistukset tulee toimittaa Susannalle myöhemmin annettavien ohjeiden mukaisesti. HUOM! Vakuutusyhtiöiden tekemiä vakuutustodistuksia joukkue/seura ei kerää.

Palloliiton Futsal sarjoja pelaavat:

Huomioikaa pelipassien päivittämisen yhteydessä myös Futsal pelipassi. Pelipaikassa Futsal on omana lajinaan eli vaatii myös pelipassin päivittämisen. Jos päivittää ensin jalkapallopelipassin pystyy Futsalpelipassin päivittämään ilmaiseksi ja toisinpäin. Molemmat passit täytyy joka tapauksessa päivittää, että pelioikeus palloliiton sarjoissa säilyy myös v. 2022 ajan.

https://www.palloliitto.fi/palvelut/digitaaliset-jasenpalvelut/pelipaikka-pelipassit-ja-vakuutukset
Yleistä tietoa ja linkkejä pelipasseihin ja pelipaikan kautta hankittaviin vakuutuksiin.

https://fin.ma.services/
Tämän linkin kautta kirjaudutaan pelipaikkaan.

https://www.palloliitto.fi/nain-uusit-pelipassin
Tästä linkistä löytyy ohje uudistamiseen.

https://tuki.palloliitto.fi/fi/support/home
Palloliiton tuki palvelusta löytyy myös lisää ohjeita ongelmatilanteisiin, sieltä voi myös lähettää tukipyynnön jos ongelmaan ei löydy ratkaisua.

LAUTP Todistus pelaajan vakuutuksesta 2022.doc

LAUTP Todistus pelaajan vakuutuksesta 2022.pdf

Joukkueen uusimmat uutiset