LAUTP yhteistyöhön kokeneen pelaajien auttajan kanssa
LAUTP ryJulkaistu: 09.10.2024 15.12

LAUTP yhteistyöhön kokeneen pelaajien auttajan kanssa


LAUTP on sopinut yhteistyöstä kokeneen pelaaja-agentin Marko Saranlinnan ja tämän yhtiön Fortis Nova Agentuurin kanssa.

Yhteistyön tavoitteena on edesauttaa LAUTP:n lupaavia nuorten maajoukkuetasoa ja sitä lähellä olevien pelaajien pelaajauraa sekä siirtoja LAUTP:sta eteenpäin kotimaassa sekä ulkomaille.

"Yhteistyö Markon kanssa on tärkeä askel LAUTP:n tavoitteissa auttaa nuoria lupaavia pelaajia eteenpäin pelaajaurallaan. Pääsemme yhteistyöhön kokeneen ja ammattitaitoisen toimijan kanssa, jolla on pitkä kokemus pelaajien siirrosta, tähän tarvittavista tukiprosesseista ja siirtoja koskevista sopimuksista", sanoo LAUTP:n valmennuspäällikkö Jyri Puhakainen.

"Odotamme LAUTP:ssa Markon ja Fortis Nova Agentuurin kanssa käynnistyvää yhteistyötä innolla. Olen toiveikas sen suhteen, että kiinnostusta pelaajistamme on olemassa. Yhteydenottoja seuran maajoukkuetason pelaajista on jo tullut muista seuroista. Yhteistyön kautta meillä on käytössä sellaista asiantuntemusta, mitä tarvitsemme varmasti jo pikaisestikin", toteaa Puhakainen.

"LAUTP tekee erittäin laadukasta pelaajakasvatusta omalla raikkaalla twistillään. Olen kiitollinen ja nöyrä LAUTP:n puolesta osoitetusta luottamuksesta ja olen varma, että ”pelaajat keskiössä”- ajattelu johtaa erinomaisiin tuloksiin", toteaa Marko Saranlinna.