LAUTP:n valmennus vahvistuu Aleksi Koskisella!
LAUTP ryJulkaistu: 07.10.2024 08.10

LAUTP:n valmennus vahvistuu Aleksi Koskisella!

LAUTP:n edustusjoukkueen valmennus vahvistuu Liryssä pitkään toimineella Aleksi Koskisella.

LAUTP:n edustusjoukkue saa Aleksista valmennukseen Saku Puhakaisen ja Jyrki Saarisen avuksi hieman uutta näkökulmaa ja täysillä joukkueen puolesta heittäytyvän valmentajan.

”Olen innoissani uuden haasteen edessä palatessani kasvattiseuraani, kun sen uusi kukoistus on käsillä. Uskon sopeutuvani nopeasti osaksi joukkuetta, kun pelaajat ja muut toimihenkilöt ovat jo melko tuttuja valmiiksi”, kommentoi Aleksi Koskinen.

"Saamme Aleksista oivan vahvistuksen. Edarin valmennukseen ja muutenkin edarin taustoihin. Aleksi sopii moniosaajana hyvin meidän tavoitteelliseen mutta rentoon Edarin porukkaan. Hän tuntee hyvin paitsi Edarin myös koko LAUTP:n junioritoiminnan kulmakivet ja tulee varmasti antamaan ison panoksen toiminnan kehittämiseen”, kommentoi LAUTP edustuksen manageri Jyri Puhakainen.

”Ei muuta kuin työrukkaset käteen, koska onkin jo korkea aika käydä hommiin kohti futiskautta 2025! Kauden 2024 LAUTP oli Kolmosessa varsin pirteä ilmestys, mutta olen täysin varma, että kaudella 2025 nuori joukkue on entistä iskukykyisempi,” toteaa Aleksi Koskinen haastattelun lopuksi.