LAUTP ry on perinteikäs kasvattajaseura, joka on kaudelle 2014 uudistanut toimintaansa. Tarjoamme seurana junioreille laadukkaan jalkapallon peruskoulun. Seuran päätehtävä on kasvattaa nuoria jalkapalloilijoita, jotka pärjäävät sekä jalkapallossa että elämän muillakin pelikentillä.

Seuran kilpajoukkueet pelaavat piirisarjoissa sekä osallistuvat kansallisiin turnauksiin. Lisäksi seuran järjestämät taito- ja kykykoulut tarjoavat ohjattua lisäharjoittelua lupaaville pelaajille. Pienempien junioreiden joukkueet P7-P8 osallistuvat Etelä-Karjalan korttelisarjaan ja valitsemiinsa turnauksiin.

Seurassa on valmennuspäällikkö, joka ohjaa junioritoiminnan kehittämistä.

Seuran olosuhteet junioritoiminnan kehittämiseen ovat erittäin hyvät. Lauritsalan urheilukeskuksen tekonurmi- ja nurmikenttä ovat kesäkaudella junioreiden tiiviissä käytössä. Myös talvikaudella voimme tarjota junioreille hyvät olosuhteet: Joukkueet sekä taito- ja kykykoulut harjoittelevat Lauritsalan yläkoulun salissa sekä Amiksen tekonurmella. Lisäksi joukkueet voivat halutessaan harjoitella alueen jalkapallohalleissa.

Seuran valmentajat ovat kokeneita ja ammattitaitoisia jalkapallo-osaajia.

Kokonaisuutena voimme tarjota junioreille hyvän ympäristön kehittyä jalkapallossa.